Om mig

Konsulentarbejde

Jeg har siden 2012 arbejdet som konsulent. Mine opgaver kan samles under følgende overskrifter:

Undervisning, særligt med fokus på ledelse, konflikthåndtering, samskabelse, samarbejde og mobilisering af frivillige og aktive.

Understøttelse af forandringsprocesser, særligt med henblik på øget medlemsinvolvering, styrket samarbejdskultur og ledelsesudvikling.

Udvikling og vidensopsamling, særligt med afsæt i at blive klogere på egne medlemmer, frivillige og brugere og udvikle sig, med afsæt heri.

Jeg en erfaren og energisk facilitator, alsidig underviser og rutineret skribent og forfatter, med levende sprog og hurtige fingre.

Mine ekspertiser er frivillighed og civilsamfund bredt, og særligt kultur- og festivalbranchen, den grønne frivillighed, boligorganisationer, studiesteder og andre sammenhænge hvor man engagerer sig der hvor man er. Der hvor frivilligheden er ‘tæt på’.

Jeg arbejder altid med fokus på relationer, samarbejdsstrukturer, kultur, normer og narrativer – for den enkelte og i organisationen. Det gælder uanset om emnet er strategi, ledelsesudvikling eller samarbejdskultur.

Udover dette er jeg teamchef på Roskilde Festival, bestyrelsesmedlem og sektorformand i DM, bestyrelsesmedlem i Medborgerne og frivillig på Tønder Festival og i Byens Hus i Roskilde. Jeg har hus, have, bil (men ingen hund), mand og to skønne døtre.